Mamma, det blir en dyr jul i år!

december 10, 2010 08:36 by mikael

Då var det december igen och alldeles lagom för att åka på vintersemester såhär innan jul. En vecka blir man borta och destinationen blir Trysil.

Det enda som är kvar att göras inför semestern är att spendera en otalig summa pengar på utrustning. Jag har kollat runt lite såhär på morgonkvisten i olika webbshoper och hade faktiskt ett flertal att välja bland, fastnade dock för en som hade allting som jag behöver/vill ha. Boardstore heter den butiken, jag kommer nog inte riktigt kunna beställa det innan den här vintersemestern då vi åker om ett par dagar. Min syster och jag ska på ytterligare en semester i Januari, så det blir till att skriva ner artikelnummer flitigt på julklappslistan.

Tomten, jag önskar mig följande i julklapp:

Bindningar från Burton

Blårutiga byxor från Burton eller/och byxor från Oakley

Googles från Dragon

Bälte från Charhartt

Jeans från Charhartt

T-shirt från Volcom

Hood från Volcom

Ska rekommendera Boardstore för min syster med, tror hon kommer gilla en hel del produkter från Roxy.

Man kanske inte får allt här i världen, men en del är faktiskt möjligt.

Mamma, det blir en dyr jul i år!

 


Currently rated 3.0 by 101 people

  • Currently 3,019802/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Comments

Add comment


(Will show your Gravatar icon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live preview

maj 25. 2018 20:47